Welkom bij Gebroeders Weel Bouw

Het bouwbedrijf van Bart en Geert Weel in de regio Anna Paulowna

Kozijnen van Gebroeders Weel Bouw.

Kunststof Kozijnen
Waarom Kunststof kozijnen? In een notendop:
 

- Onderhoudsarm
- Inbraak veilig door o.a. driepunts-sluiting en voorzien van een politiekeurmerk.
- Goede isolatie door HR ++ isolatieglas.
- Makkelijke en snelle installatie.
- Vele kleuren en verschillende contouren verkrijgbaar. Ook met houtnerven e.d.
- Goede ventilatie door plaatsing kiep kantel ramen en/of door plaatsing van rooster.

 

Duurzaam bouwen staat bij Gebroeders Weel Bouw hoog in het vaandel. Door kunststof kozijnen te laten plaatsen bent u zeker van onderhoudsarme kozijnen decennia lang.
Met de kozijnen van Gebroeders Weel Bouw, gemaakt met Rehau Character-Design 70, bent u verzekerd van mooie, goed isolerende en inbraak veilige ramen en deuren met een uitstekende prijsprestatie verhouding voor kozijnen die zonder veel onderhoud en moeite een huizenleven lang meegaan.

Houten Kozijnen

U kunt bij ons ook houten kozijnen laten plaatsen. Wij leveren zowel ramen, deuren en hefschuifpuien in allerlei variaties. Er zijn veel variaties mogelijk zoals roosters, driepuntsluitingen, kiep/kantel gedeeltes etc.
Ook bij houden kozijnen hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel, vandaar dat de kozijnen ook uitgerust kunnen met een MACO onderdorpel (hard kunstof) om een nog langere levensduur te garanderen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij ons heeft u een zeer ruime keuze bestaande uit kozijnen met mogelijke toebehoren als roosters en panelen. Wij verzorgen op professionele wijze de montage en afwerking van uw nieuwe kozijnen. Voor advies neemt u contact met ons op. Of u kunt meteen een offerte aanvragen!