Welkom bij Gebroeders Weel Bouw

Het bouwbedrijf van Bart en Geert Weel in de regio Anna Paulowna

Een serre/erker/dakkapel

Altijd al meer ruimte willen hebben? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij verzorgen voor u iedere hoogwaardige uitbouwen.


Serre

De ideale plek om uw boek te gaan lezen. Precies die serre die u wenst, kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u gebruik maken van hout, kunststof, aluminium, glas, en/of steen? Het kan allemaal! Iedereen heeft andere wensen voor een ideale serre. Wij denken graag met u mee om de mogelijkheden te bekijken. Daarnaast streven wij er naar om uw serre duurzaam te bouwen, zodat u er jaren geen omkijken naar heeft!


Erker

Een erker is de ideale manier om uw huiskamer te vergroten. Niet alleen de extra ruimte zal u opvallen, ook de hoeveelheid licht dat via de grote ramen uw kamer zal binnenkomen is een groot voordeel. De erker kan zowel van kwalitatief hoogwaardig kozijnhout gemaakt worden als van kunststof. Gebroeders Weel Bouw zal u adviseren om de keuze te laten vallen op kunststof, omdat wij streven naar duurzaamheid (zie kunststof kozijnen). Uw kunststof erker hoeft u nooit te schilderen en is onderhoudsarm! Zo houd u meer tijd en geld over voor leukere dingen in het leven.


Dakkapel - Dakramen

Van een donkere slaapkamer naar een ruime lichte kamer? Met een dakkapel haalt u veel voordelen gemakkelijk in huis. Uw dakkapel wordt door ons vakkundig geplaatst daar waar u dat wenst.
Doordat wij gebruik maken van duurzame materialen, zult u jarenlang plezier hebben van uw dakkapel, zonder dat u er omkijken naar heeft. 


Dakramen plaatsen
Ook uw hobbykamer/zolderruimte verdient daglicht. Door installatie van (Velux) dakramen krijgt u voldoende daglicht om uw zolder weer te laten stralen. Voor het volledige pakket en installatie kunt u bij ons terecht.

Wilt u zich oriënteren op een dakkapel, erker, serre, of op een van onze dakramen? Neem dan contact met ons op.